Etiketter

, , , , , , , , ,

emma1

Det har hunnit gå ett par veckor mellan varven av fixande här hemma. Men när vi väl får en lucka bland aktiviteterna, så sätter vi fart och då händer massor på en gång!

Eftersom Emma får behålla rummet som tjejerna delat på fram tills idag, så ville hon börja med att ändra om på tavelväggen. En efter en plockade jag ner alla tavlor som täckte väggen ända upp till taket. Vi placerade ut tavlorna på golvet, de fick båda två välja ut sina favoriter och så la vi till några nya alster i samma veva. Eftersom väggen gapar av små Schweizerosthål, så kommer jag att försöka använda dessa små hål i största möjliga mån till de tavlor som favoriseras, men istället för 25 tavlor har Emma skalat av till möjligen 5. Återkommer med bilder på vilka det blev snart!

emma2

I juli spraymålade vi Emmas vita byrå knallrosa på hennes beställning. Men burken räckte inte till hela…det var ett experiment och inte särskilt lyckat. Och det fina med målarfärg är ju att det bara är att måla över och vips har man gett möbeln en ny chans!

Eftersom vi inte helt otippat hade grå färg kvar från något annat projekt och jag erbjöd Emma att få rolla på färgen på ena sidan av möbeln själv (ni ser hur den rosa färgen både blev flammig o inte räckte till hela sidan), så blev hon inte bara ivrig utan sjöng under hela processen! Kul att få ändra om själv! Färgen spelade inte lika mycket roll för henne, så länge hon fick vara med!

Resten av byrån lämnade vi rosa och det är bara den här ena gråa kortsidan som man ser när man kikar in i rummet och ger ett lite lugnare intryck vid första ögonkastet.

emma3

emma4

Foto: Jeanette Bauer

Annonser