Etiketter

, , , , , , , , , , ,

DSC_0299

När syrran Olivia bytte rum i somras, gjorde vi även ett par mindre förändringar i Emmas rum. En del möbler flyttades ut och ett par andra flyttades in och målades om med ny färg för att ge dem både ett nytt liv och en egen prägel.

Tavelväggen som tidigare pryddes med ett 30-tal föremål (inte bara tavlor, utan även holkar, klocka, tjurhorn etc), valde Emma att göra om. Vi plockade ner allt, la till några nya motiv och så valde hon ut tio stycken som hon själv ville begränsa det till.

Väggen är visserligen en Schweizerost efter alla de hål som lämnades efter den förra installationen, men dessa försöker vi att inte tänka på så mycket! Vi utnyttjade iallafall de befintliga hålen till alla nya/gamla motiv som hängdes upp på nytt och nu känns väggen mer som Emmas egendesignade!

Väggen är luftigare och hennes två absoluta favoriter är den broderade elefanten som hon sytt med hjälp från mormor och märkestavlan som vi pysslat ihop tillsammans, där hennes simmärken från sommarens prestationer nålats upp!

DSC_0294

DSC_0298

Foto: Jeanette Bauer

Annonser