Vanliga frågor

Får man låna bilder från din blogg?
Ja det går bra. Men var tydlig med att ange Fröken Bauer som källa och länka alltid tillbaka till mig.

Kan man köpa inredningskonsultation av dig?
Absolut! Skicka ett mail till frokenbauer@gmail.com med frågor och beskriv din situation, så återkommer jag med tips och prisförslag. Jag hjälper dig med såväl små som stora projekt.

Vad jobbar du med?
Mina dagar spenderar jag på ett dataspelsförlag högt uppe i  Skrapan, på Södermalm i Stockholm. Här är jag anställd som Senior Event Manager och rollen innebär planerande och utförande av internationella spelrelaterade events över hela världen!

Min passion för kreativa barnrum får jag istället utlopp för här på bloggen!

 

Annonser

12 thoughts on “Vanliga frågor”

 1. Hej! Tidigare så hade du något som kallades arkiv och det var så bra för där kunde man söka på ett visst ämne. Kan man söka på något annat sätt på sidan? Mvh Sofia

  • Hej Sofia! Det finns en Arkivmapp att söka på, men den verkar vara per månad. Vet inte hur man ändrar det, men hittade att jag kunde lägga in en ”sök”knapp istället. Hoppas det hjälper!
   Mvh Jeanette

 2. Fadila Mardi said:

  Hej! Undrar vart du har kopt dom sota fagelholkarna och de sota pippi faglarna. Mvh:Fadila

  • Hej Fadila! Menar du de färgglada multimönstrade små holkarna, så har jag gjort dem själv! Syftar du på de i trä så kommer de från Åhlens & Anthropologie. Småfåglarna kommer från Panduro!

 3. Hej
  Var har du köpt de fina knopparna som ser ut som små fröhus som du hade till det grå skåpet? Dom är så fina 🙂 hälsningar Teresia

  • Hej Teresia, dessa knoppar är inköpta i USA i favoritbutiken Antropologie. Så om du har en resa inplanerad eller känner ngn som ska resa till USA, så håll utkik!

 4. Hej jag undrar vad du använder för klister,lack etc för tapetsering av möbler? ☺ Supersöta blev barnmöblerna så ja tänkte testa o göra desamma☺

  • Hej Maja! Jag har använt flytande lim från Panduro som jag penslat på möbelytan. Därefter har jag penslat på ett klart lack, även det från Panduro, för att få en mer slitstark yta! Lycka till!

 5. Geneviève Robert said:

  Hi, I would like to know where did you buy the wallpaper blue with roses.It’s gorgeous and I would like something similar for my little daughter. Thanks a lot!

 6. Charlotte said:

  Hej! Jag älskar denna fåtölj och vill gärna köpa den. Måste bara fråga. Har du köpt originalet eller en kopia? Det finns en uppsjö på kopior för runt en tusenlapp… Brukar normalt aldrig köpa kopior.

  med vänlig hälsning.

  Charlotte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s